Friday, 22 July 2016

Updated Barang .

Hye , Assalamualaikum korang . Sempat lagi untuk Kaycik ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua terutamanya customer yang selalu berurusan dengan saya . Hehe . Macam mana raya korang ? Meriah ke ?

So , setelah sekian lama blog sunyi sepi , hari ni nak update sedikit tentang stok barang yg Kaycik jual .

MIX BUTTON | WOODEN BUTTON | CRAFT BUTTON

LETGO PRICE RM10-RM30

SEMUA RM200
PLASTIC LOVE BUTTON

LETGO PRICE RM90 1000pcs
 ALPHABET BUTTON
LETGO PRICE RM50 per 500pcs
Grab it now sebab Kaycik bagi harga runtuh ni . Rugi kalau tak borong sakan . Bukan senang nak dapat harga promo gila-gila macam ni . Jadi , kepada sesiapa yang nak restock ke , nak buat kraft sendiri ke boleh terus wasap   0174316511 untuk tempahan . Jangan malu-malu sebab nya anda akan dilayan sebaik mungkin . Hihi . Selamat membeli ye  :)

Thursday, 12 May 2016

Beads Huruf , Wooden Beads , Button Sudah Restock !!

Assalamualaikum korang , untuk semua yang berminat dgn barang-barang kraf ,  malam ni Kaycik Craft nak update beberapa jenis barang yang telah di restock .

Antaranya adalah Beads Huruf . Murah-murah je . Banyak pilihan yang ada . Hanya serendah RM7 untuk 100pcs.
Selain itu , Wooden Beads juga telah ready stock buat masa sekarang . Hanya RM5 untuk 10 gram . 
Dan yang ketiga , beberapa jenis Button lain juga telah di restock . Untuk semua yg ada dalam gambar kat bawah ni , semuanya ready stock tau . Korang pilih je nak yang mana . Semua cecomel . Harga untuk button ni adalah :
Wooden button 10pcs RM3 
Plastic button 10pcs RM1 
Craft button 10pcs RM5




Naa kan . Macam-macam corak dan jenis yang ada . Semuanya ready stock . So korang tak perlu tunggu lama-lama kalau nak buat tempahan . Terus je whatsapp ke  0174316511 . First come first serve !! Hee . Selamat membeli  :)