Friday, 22 July 2016

Updated Barang .

Hye , Assalamualaikum korang . Sempat lagi untuk Kaycik ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua terutamanya customer yang selalu berurusan dengan saya . Hehe . Macam mana raya korang ? Meriah ke ?

So , setelah sekian lama blog sunyi sepi , hari ni nak update sedikit tentang stok barang yg Kaycik jual .

MIX BUTTON | WOODEN BUTTON | CRAFT BUTTON

LETGO PRICE RM10-RM30

SEMUA RM200
PLASTIC LOVE BUTTON

LETGO PRICE RM90 1000pcs
 ALPHABET BUTTON
LETGO PRICE RM50 per 500pcs
Grab it now sebab Kaycik bagi harga runtuh ni . Rugi kalau tak borong sakan . Bukan senang nak dapat harga promo gila-gila macam ni . Jadi , kepada sesiapa yang nak restock ke , nak buat kraft sendiri ke boleh terus wasap   0174316511 untuk tempahan . Jangan malu-malu sebab nya anda akan dilayan sebaik mungkin . Hihi . Selamat membeli ye  :)

Thursday, 12 May 2016

Beads Huruf , Wooden Beads , Button Sudah Restock !!

Assalamualaikum korang , untuk semua yang berminat dgn barang-barang kraf ,  malam ni Kaycik Craft nak update beberapa jenis barang yang telah di restock .

Antaranya adalah Beads Huruf . Murah-murah je . Banyak pilihan yang ada . Hanya serendah RM7 untuk 100pcs.
Selain itu , Wooden Beads juga telah ready stock buat masa sekarang . Hanya RM5 untuk 10 gram . 
Dan yang ketiga , beberapa jenis Button lain juga telah di restock . Untuk semua yg ada dalam gambar kat bawah ni , semuanya ready stock tau . Korang pilih je nak yang mana . Semua cecomel . Harga untuk button ni adalah :
Wooden button 10pcs RM3 
Plastic button 10pcs RM1 
Craft button 10pcs RM5




Naa kan . Macam-macam corak dan jenis yang ada . Semuanya ready stock . So korang tak perlu tunggu lama-lama kalau nak buat tempahan . Terus je whatsapp ke  0174316511 . First come first serve !! Hee . Selamat membeli  :)

Tuesday, 29 March 2016

Ready Stock Felt

Hari ni update untuk stock Felt . Ada pelbagai jenis yang Kaycik Craft sediakan . Jom tengok . Caption untuk jenis felt di atas gambar . Saya bagi harga kasih sayang untuk korang-korang semua . Grab it now !

Boleh whatsapp ke  0174316511 untuk tempahan . Ready stock tau :)

Polyster Felt A4
RM1.50 per pcs
RM14 one set
Acrylic Felt A4
RM1.50 per pcs
RM14 one set
Polkadot Felt
1pcs RM2
Acrylic Felt High Quality
1/2 meter RM12

Acrylic Felt Medium Quality
1/2 meter RM8
Di sini saya bagi satu contoh yang korang boleh buat dengan menggunakan felt ini . Lagi korang kreatif , lagi cantik hasil yang korang akan dapat :)

Saturday, 26 March 2016

Custom Made Pillow .

Tercari-cari barang untuk dijadikan hadiah kepada seseorang ? Apa kata korang bagi hadia bantal comel ni  :) Murah je tau .

Ready stock .
RM8 Boboi Boy & Elmo .
 RM30 untuk one set Upin & Ipin .
Sekiranya korang berminat , korang boleh whatsapp ke nombor 0174316511 untuk tempahan :)

Wooden Button


Berminat dengan wooden button ? Hari ni Kaycik Craft ada menyediakan beberapa koleksi . Special design tau . Rugi kalau tak grab sebab cecomel sangat  :)

100pcs minimum order ( serious buyer only )
Whatsapp 0174316511






Thursday, 17 March 2016

Wooden Beads .

Terdapat beberapa jenis woodden beads yang dijual dan sekiranya korang berminat , silalah membuat tempahan dengan menghubungi saya di :
Whatsapp : 0174316511
( PRE ORDER )

 

Beads Huruf .

Kepada semua penggemar Beads Huruf , saya juga ada menjual beberapa jenis koleksi yang comel-comel . Sekiranya korang berminat , korang boleh whatsapp ke nombor 0174316511 untuk tempahan :)

Semua item adalah ready stock .

Hanya RM7 untuk 150pcs ! Grab it now !
Untuk melihat koleksi yang lebih banyak , korang boleh follow IG Kaycik Craft di SINI .

Craft Button .

Semua item berikut READY STOCK .
HARGA : 10pcs RM5
BERMINAT : Whatsapp 0174316511

Juga boleh follow IG Kaycik Craft untuk latest update :)
Klik SINI

 
.. LOVE ..
.. FLOWER ..
.. SAFARI ..
.. SEA ..

Monday, 11 January 2016

D.I.Y Button

hai semua..cantik tak D.I.Y butang ni?? boleh laa sedut ilmu & try buat kat rumah..nak beli button dari kaycik pon boleh..whatsapp 0174316511 :))

Friday, 8 January 2016

pre order button

assalamualaikum
update pre order button :)
whatsapp 0174316511 untuk detail & order :)

Thursday, 7 January 2016

update material kraf IV

assalamualaikum salam jumaat
berikut adalah update stok material kraf yg terkini..
stay tuned guyss
whatsapp kaycik 0174316511 untuk order :)
alphabet wooden charm
oval ooden beads
circle wooden beads
wooden ice cream







sample pre order

assalamualaikum
sy budak baru bertatih dalam bidang kraf
mohon maaf di atas segala kekurangan
masih mengasah bakat yg tak seberapa
mohon beri sokongan
bukan hinaan :)

kita bukak order dari 1januari -10januari utk batch 1
whatsapp 0174316511
follow igshop @thekayciks

bee keychain rm5
beads tasbih rm5
car charm rm10
cover buku rekod mengajar rm30
gelang beads rm8