Thursday, 12 May 2016

Beads Huruf , Wooden Beads , Button Sudah Restock !!

Assalamualaikum korang , untuk semua yang berminat dgn barang-barang kraf ,  malam ni Kaycik Craft nak update beberapa jenis barang yang telah di restock .

Antaranya adalah Beads Huruf . Murah-murah je . Banyak pilihan yang ada . Hanya serendah RM7 untuk 100pcs.
Selain itu , Wooden Beads juga telah ready stock buat masa sekarang . Hanya RM5 untuk 10 gram . 
Dan yang ketiga , beberapa jenis Button lain juga telah di restock . Untuk semua yg ada dalam gambar kat bawah ni , semuanya ready stock tau . Korang pilih je nak yang mana . Semua cecomel . Harga untuk button ni adalah :
Wooden button 10pcs RM3 
Plastic button 10pcs RM1 
Craft button 10pcs RM5




Naa kan . Macam-macam corak dan jenis yang ada . Semuanya ready stock . So korang tak perlu tunggu lama-lama kalau nak buat tempahan . Terus je whatsapp ke  0174316511 . First come first serve !! Hee . Selamat membeli  :)