Friday, 22 July 2016

Updated Barang .

Hye , Assalamualaikum korang . Sempat lagi untuk Kaycik ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua terutamanya customer yang selalu berurusan dengan saya . Hehe . Macam mana raya korang ? Meriah ke ?

So , setelah sekian lama blog sunyi sepi , hari ni nak update sedikit tentang stok barang yg Kaycik jual .

MIX BUTTON | WOODEN BUTTON | CRAFT BUTTON

LETGO PRICE RM10-RM30

SEMUA RM200
PLASTIC LOVE BUTTON

LETGO PRICE RM90 1000pcs
 ALPHABET BUTTON
LETGO PRICE RM50 per 500pcs
Grab it now sebab Kaycik bagi harga runtuh ni . Rugi kalau tak borong sakan . Bukan senang nak dapat harga promo gila-gila macam ni . Jadi , kepada sesiapa yang nak restock ke , nak buat kraft sendiri ke boleh terus wasap   0174316511 untuk tempahan . Jangan malu-malu sebab nya anda akan dilayan sebaik mungkin . Hihi . Selamat membeli ye  :)